Tech

Facebook proširio mogućnosti značajke Live Video

Prijenos uživo već je godinama prisutan, ali nije se raširio sve dok se nisu pojavile aplikacije kao što su Meerkat i Periscope. Tom se trendu priključila i najveća društvena mreža svijeta


Facebook je proširio mogućnosti značajke Live Video i na nas obične korisnike, ne samo poznate i slavne. Zasad je dostupna samo za iOS, uskoro bi trebala stići i za Android.

Integrirana je s Facebookom, tako da ne morate preuzimati zasebnu aplikaciju. Kako bi ju koristili, kucnite na dugme Status pri vrhu početne Facebookove stranice i odaberite sličicu za video uživo, koju ćete naći pri dnu desno. Prođite kroz upute – videu ćete morati dati naziv i odabrati željenu publiku – i spremni ste za emitiranje uživo.

Moći ćete pratiti koliko vaš video ima gledatelja te čitati komentare, kao i zamijeniti prednju sa stražnjom kamerom (pomoću sličice u gornjem desnom kutu).

Više čitajte na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close