Ličko-senjska županijaZdravlje

Edukacija o sprječavanju ovisnosti o alkoholu

OKRENI LIST

U srijedu, 24. lipnja s početkom u 17.30 sati u Kulturno-informativnom centru Gospić edukaciju o sprječavanju ovisnosti o alkoholu održat će prof.psih. Kristina Manestar.


Predavanje će se održati u sklopu projekta „Okreni list“ kojeg je Grad Gospić prijavio na poziv Ministarstva zdravstva „Promocija zdravlja i prevencija bolest – Faza 1

Grad Gospić provedbom projektnih aktivnosti nastoji educirati  i informirati sugrađane o važnosti brige o osobnom zdravlju i promicanju zdravih životnih navika. Aktivnosti projekta su konkretno usmjerene na promociju zdravlja i važnost prevencije bolesti, te će se kroz edukacije i preventivne preglede utjecat na informiranost o važnosti zdravlja, te pravilnim i zdravim životnim navikama.

Projekt je u potpunosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“u iznosu od 263.618,19 kuna.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close