Ličko-senjska županijaZdravlje

Edukacija o sprječavanju ovisnosti o alkoholu

OKRENI LIST

U srijedu, 24. lipnja s početkom u 17.30 sati u Kulturno-informativnom centru Gospić edukaciju o sprječavanju ovisnosti o alkoholu održat će prof.psih. Kristina Manestar.


Predavanje će se održati u sklopu projekta „Okreni list“ kojeg je Grad Gospić prijavio na poziv Ministarstva zdravstva „Promocija zdravlja i prevencija bolest – Faza 1

Grad Gospić provedbom projektnih aktivnosti nastoji educirati  i informirati sugrađane o važnosti brige o osobnom zdravlju i promicanju zdravih životnih navika. Aktivnosti projekta su konkretno usmjerene na promociju zdravlja i važnost prevencije bolesti, te će se kroz edukacije i preventivne preglede utjecat na informiranost o važnosti zdravlja, te pravilnim i zdravim životnim navikama.

Projekt je u potpunosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda, Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“u iznosu od 263.618,19 kuna.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close