VijestiGrad ZagrebLifestyle

Dame, stavite sebe na prvo mjesto i prijavite se u novi show ‘Tjedan kad su žene otišle’

Drage žene, vrijeme je da svojim partnerima date priliku da pokažu kako oni mogu ‘držati kuću pod kontrolom’ dok vi opušteno uživate sa svojim prijateljicama na all inclusive plaćenom ekskluzivnom odmoru u novom showu na RTL-u!


Poznati BBC-jev format originalnog naziva ‘The Week the Women Went’ svojevrsni je društveni eksperiment koji istražuje ulogu žena u društvu. Naime, u tradicionalnim zemljama žene i dalje troše nemjerljivo više vremena i energije na kućanstvo ili druge ‘neplaćene aktivnosti’, a Hrvatska ima jednu od najvećih rodnih razlika u radu u kućanstvu i brizi o djeci zbog čega je ova nova emisija važna za podizanje društvene svijesti.

Sada je prava prilika da se ta priča okrene – sudjelujte u svjetski poznatom društvenom eksperimentu, novoj emisiji na RTL-u koja će u tjedan dana ispitati mušku snalažljivost. Žene, za sudjelovanje u emisiji tražimo četiri do pet obitelji koje se međusobno poznaju ili su u prijateljskim odnosima, a iz istog su mjesta ili okolice. Obitelji mogu biti u rodnim ili prijateljskim odnosima, a prednost je da se dobro poznajete jer ćete se upravo s njima upustiti u novu avanturu te si priuštiti jedno uistinu nezaboravno iskustvo. Kada okupite svoju družinu, vaš provod može početi. Sve što majke trebaju je uživati tjedan dana u plaćenom odmoru iz snova, a sve što vaši partneri trebaju raditi za to vrijeme je tjedan dana održavati kuću, brinuti se o djeci i poslu te iskušati kako izgleda život bez svojih žena. Zvuči tako jednostavno, zar ne?

Gospodo, ako ste spremi za ovakav izazov, prijavite se!

Dame, prepustite svoje brige muškarcima i prijavite se!

Prijave su moguće putem weba www.rtl.hr/prijave ili putem telefona 060 501 502

(cijena poziva s fiksne linije 3,49 kn/min, a s mobilne 4,78 kn/min)

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close