VijestiScena

“Crna mačka” i Trio gušt

‘Crna mačka’ naziv je novog singla i spota splitskog sastava Trio gušt. Pjesma Ive Jagnjića koji potpisuje tekst i glazbu i Tonija Lasana, koautora glazbe i potpisnika aranžmana, na simpatičan način opisuje ženu koja brine samo o svojoj karijeri.


“Recimo da ovom pjesmom pratimo aktualna društvena događanja pogotovo onih oko kojih se diže prašina. U spotu smo prikazali ženu koju više zanima posao od njenog ljubavnog života zbog čega muškarac koju ju voli, pati”, rekao je Želimir Dundić Dundo koji se pobrinuo i za režiju spota.

Nakon kraće diskografske pauze, Trio gušt ponovo su se vratili na scenu sa singlovima ‘U neveri sreće’ (CMC festival Vodice 2017) te ‘E da mi je pamet sve’ca’ s kojom su nastupili na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu. Za pjesmu ‘Crna mačka’ vjeruju da će im donijeti sreću u radijskom i eteru.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close