LokalnaPolitikaIzdvojeno

Članovi HDZ-a opovrgavaju svoje iščlanjenje i ulazak u Milinovićevu stranku

NOVO PRIOPĆENJE

Nakon što smo jučer objavili tekst o čudnim situacijama među strankama u Udbini pri čemu su članovi jedne, na listi druge stranke, danas smo dobili novo priopćenje članova HDZ-a koji tvrde da se nisu učlanili u drugu stranku


Milinovićeva stranka već mjesecima objašnjava kako joj masovno pristupaju novi članovi, i to većinom iz redova nezadovoljnih članova HDZ-a, odnosno ljudi iz bivše Milinovićeve stranke. U međuvremenu, neki HDZ-ovci su to zaista i učinili, pa se ipak predomislili, a neki drugi to nisu ni učinili, već je to očito učinio netko treći u njihovo ime.

Nacionalni mediji danas objavljuju kako neki članovi HDZ-a opovrgavaju svoje iščlanjenje, te o tome čak šalju Izjave. Riječ je o Anti Devčiću, Stjepanu Sladoviću i Ivanu Nekiću. U priopćenju koje možete čitati u nastavku, piše i “uočljivo je da potpisi nisu niti slični a kamoli vjerodostojni”.

Podsjetimo, po hrvatskim zakonima jedna osoba ne može istovremeno biti član dviju političkih stranaka. Znači nitko u Hrvatskoj ne može biti član HDZ-a i član Milinovićeve stranke, već se može biti ili jedno ili drugo.

Priopćenje o opovrgavanju iščlanjenja koje smo dobili na mail, prenosimo u cijelosti, a u njemu HDZ ozbiljno optužuje Milinovića i njegove ljude za krivotvorenje. Foto dokumentacija učlanjenja i iščlanjenja iz stranke dostupna je redakciji.

S druge strane, Milinović nije reagirao na medijske natpise i tvrdnje članova HDZ-a.

Poštovani,

u prilogu se dostavlja 6 odnosno 3 Izjave iz kojih je očito da je kod pojedinih članova HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji došlo do zahtjeva za ispis iz HDZ-a bez njihovog pristanka i potpisa.

U Izjavama članovi HDZ-a (Ante Devčić, Stjepan Sladović i Ivan Nekić) opovrgavaju da su se ispisali iz HDZ-a odnosno da oni nisu potpisali zahtjeve za izlaskom iz HDZ-a, a njihove Izjave o ispisu su u središnjicu HDZ-a 25. veljače 2021. godine dostavljene od strane Ivana Mraovića koji je službeni vozač Darka Milinovića u Ličko-senjskoj županiji.

Postavlja se pitanje vjerodostojnosti ispisnica iz HDZ-a i mogućeg krivotvorenja potpisa na istima u organizaciji Darka Milinović, a sve kako bi medijski manipulirao javnosti kako članovi HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji napuštaju stranku te se pridružuju njegovoj stranci LIPO.

Iz potpisa Ante Devčića iz Senja na Izjavi o istupanju iz HDZ-a i Izjavi o opovrgavanju izjava o istupanju iz HDZ-a uočljivo je da potpisi nisu niti slični a kamoli vjerodostojni, iz potpisa Ivana Nekića iz Senja na Izjavi o istupanju iz HDZ-a i Izjavi o opovrgavanju izjava o istupanju iz HDZ-a uočljivo je da potpisi nisu niti slični a kamoli vjerodostojni, dok je kod Stjepana Sladovića iz Ličkog Lešća – Otočac potpis na izjavi potpuno nevjerodostojan jer je kod imenovanog člana HDZ-a u njegovoj ispisnici čak pogrešno potpisano ime na način da je imenovani potpisan kao Stijepan, a ne kao Stjepan (napisano je slovo „i“ između slova „t“ i „j“ u imenu), iz čega proizlazi da čovjek ne zna točno napisati ni potpisati svoje ime što je nemoguće.

Vrijeme će pokazati za koliki broj članova HDZ-a Ličko-senjske županije su bez njihovog pristanka podneseni zahtjevi za ispis iz stranke.

Sve činjenice ukazuju na krivotvorenje potpisa u ispisnicama iz HDZ-a što je ujedno i kazneno djelo.

 

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: HDZ

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close