SportIzdvojeno

Cimpa Rampa i Poliklinika Ribnjak ovogodišnji su pobjednici Tenisa

MALONOGOMETNI TURNIR

Malonogometni turnir Tenis Senj stigao je do svog kraja.


U konkurenciji seniora ovogodišnji je naslov prvaka osvojila Poliklinika Ribnjak, dok je u konkurenciji veterana naslov prvaka osvojila Cimpa Rampa.

Napeto finale seniorskog turnira odigrali su Poliklinika Ribnjak i Partner Broker, a Poliklinika Ribnjak slavila je ukupnim rezultatom 4:3. U utakmici za treće mjesto VIA je pobijedila CB Extreme rezultatom 2:0.
VIA je osvojila dvije bronce na Tenisu jer su i njihovi veterani bili treći.

Odličnu utakmicu gledali smo u veteranskom finalu, u kojem je Cimpa Rampa osigurala novi naslov prvaka. Rezultat dvoboja između njih i Poliklinike Ribnjak bio je 2:1.

Najboljim igračima turnira proglašeni su Darko Deranja (veterani) i Sadat Ziberi (seniori), nagrade za najbolje vratare dobili su Igor Baričević (veterani) i Andrija Budimir (seniori). Najbolji strijelac u veteranskoj konkurenciji bio je Željko Tomić, a kod seniora je najviše golova zabio David Mataja.

Ovogodišnji turnir okupio je respektabilne 24 momčadi u dvije kategorije te tako upotpunio i dao dimenziju više ljetnoj turističkoj i sportskoj ponudi Grada Senja. Finalni ogledi mogli su se u prijenosu uživo gledati na Sportskoj televiziji (SPTV).

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close