Ličko-senjska županijaVijestiLokalna

Bukovac iz Otočca: Moji politički protivnici zapravo vrijeđaju inteligenciju i povjerenje građana

PRIOPĆENJE

Na mail redakcije portala Lika Club danas je pristiglo priopćenje nezavisnog kandidata Gorana Bukovca koje se osvrće na tvrdnje Stjepana Kostelca, njegova protukandidata u drugom krugu izbora za otočkog gradonačelnika. Priopćenje pročitajte u nastavku. 

“Nakon što je aktualni gradonačelnik Grada Otočca i kandidat stranke LiPO, g. Stjepan Kostelac optužio platformu kandidata Budi svoj za prljavu političku kampanju, danas je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio i dokument koji navodne tvrdnje potkrjepljuje, oglasio se i njegov protukandidat, g. Goran Bukovac:

„Doista je nevjerojatno da takav ozbiljan i iskusan političar i intelektualac kao g. Kostelac  te afirmirana politička stranka koju on zastupa koriste laži i podmetanja kako bi obezvrijedili mene kao kandidata te sve moje kolege okupljene oko platforme Budi svoj. Mi smo se na politički angažman odlučili baš kako bismo u javni politički prostor uveli demokratske standarde i svoje programe i političke ideje branili argumentima i poštenim i časnim radom za dobrobit svih građana.  Osim što vrijeđaju mene i ostale kolege iz platforme Budi svoj, ovakvim dokumentima koje evidentno potpisuju bliski suradnici aktualnog gradonačelnika, moji politički protivnici zapravo vrijeđaju inteligenciju i povjerenje građana.

Jedina koalicija koju imamo je koalicija s našim narodom, a nikakve zakulisne igre nisu niti neće biti dio naše politike niti sada niti onda kada osvojimo vlast. Ja ću biti gradonačelnik svih građana i pozivam ih da bez straha i uz potpunu slobodu izađu na izbore i glasaju ZA PROMJENU NABOLJE.”” – kažu u Priopćenju.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Nezavisna lista Budi svoj

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close