Ličko-senjska županijaVijestiLokalna

Bukovac iz Otočca: Moji politički protivnici zapravo vrijeđaju inteligenciju i povjerenje građana

PRIOPĆENJE

Na mail redakcije portala Lika Club danas je pristiglo priopćenje nezavisnog kandidata Gorana Bukovca koje se osvrće na tvrdnje Stjepana Kostelca, njegova protukandidata u drugom krugu izbora za otočkog gradonačelnika. Priopćenje pročitajte u nastavku. 

“Nakon što je aktualni gradonačelnik Grada Otočca i kandidat stranke LiPO, g. Stjepan Kostelac optužio platformu kandidata Budi svoj za prljavu političku kampanju, danas je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio i dokument koji navodne tvrdnje potkrjepljuje, oglasio se i njegov protukandidat, g. Goran Bukovac:

„Doista je nevjerojatno da takav ozbiljan i iskusan političar i intelektualac kao g. Kostelac  te afirmirana politička stranka koju on zastupa koriste laži i podmetanja kako bi obezvrijedili mene kao kandidata te sve moje kolege okupljene oko platforme Budi svoj. Mi smo se na politički angažman odlučili baš kako bismo u javni politički prostor uveli demokratske standarde i svoje programe i političke ideje branili argumentima i poštenim i časnim radom za dobrobit svih građana.  Osim što vrijeđaju mene i ostale kolege iz platforme Budi svoj, ovakvim dokumentima koje evidentno potpisuju bliski suradnici aktualnog gradonačelnika, moji politički protivnici zapravo vrijeđaju inteligenciju i povjerenje građana.

Jedina koalicija koju imamo je koalicija s našim narodom, a nikakve zakulisne igre nisu niti neće biti dio naše politike niti sada niti onda kada osvojimo vlast. Ja ću biti gradonačelnik svih građana i pozivam ih da bez straha i uz potpunu slobodu izađu na izbore i glasaju ZA PROMJENU NABOLJE.”” – kažu u Priopćenju.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Nezavisna lista Budi svoj

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close