Karlovačka županijaKarijera

BUDI I TI NEKOME BAJKA Događaj koji spaja humanitarnost, umjetnost i poduzetništvo

Organizatori Marija Tonković i Dario Zorić najavili su događaj u Ogulinu 11. prosinca s početkom u 17 sati ovim riječima: “Želimo spojiti humanitarnost, umjetnost i poduzetništvo u našem bajkovitom gradu Ogulinu na ovom jedinstvenom događaju “Budi i ti nekome bajka” za koji želimo da postane tradicionalan. Sve ovo organiziramo kako bi motivirali naše sugrađane na ostanak u Ogulinu koristeći prednosti života u Ogulinu, a istovremeno pokrećući poduzetničke aktivnosti iz našeg grada.“


Na početku bogatog programa, kako bi blagdanski ugođaj bio potpun, događaj otvara legendarni Gospodin Glas, Jacques Houdek.

Na poduzetničkom panelu sudjeluju različiti uspješni poduzetnici i stručnjaci koji će vas motivirati da i vi stvorite svoju bajku! Panelisti su Natalia Zielinska – stručnjakinja za EU fondove, Ivana Matić – osnivačica Women in Adria, Vedran Knežević – poduzetnik, Božidar Bulić – poduzetnik te Dalibor Domitrović – gradonačelnik Ogulina dok će moderirati cijeli panel Dario Zorić – direktor Riječke razvojne agencije Porin.

Ogulinski umjetnici predstaviti će svoje umjetničke radove te sav prihod od prodaje radova namijenjen je udruzi Radost – udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju i osoba s intelektualnim teškoćama.

Sav prihod od događaja namijenjen je udruzi Radost

Udruga Radost je osnovana u svibnju 2006. na inicijativu roditelja djece s posebnim potrebama, a s ciljem okupljanja, druženja, promicanja humanitarnih, socijalnih, zdravstvenih i ostalih potreba njenih članova. Svojim radom nastoje poboljšati položaj članova u lokalnoj zajednici i šire, pomoći pri zadovoljenju najosnovnijih potreba, osvijestiti zajednicu o potrebama i problemima članova, nastoje im vratiti nadu u bolje sutra.

Na kraju programa, održat će se prodaja umjetničkih radova ogulinskih umjetnika, uz nastup Domagoja Vukovića. Hranu i piće osigurao je Božidar Bulić, a prihodi od prodaje također odlaze za udrugu Radost!

Događaj je organiziran uz podršku Grada Ogulina i Turističke zajednice Grada Ogulina.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close