VijestiPolitika

Braniteljske udruge: “Neugodno smo iznenađeni nastupom gospodina Fumića u kojem kaže kako je glupost dati 200.000 kuna za nastup Marka Perkovića Thompsona”

Kako prenosi Radio Gospić, određene braniteljske udruge su reagirale na izjave vijećnika Skupštine LSŽ i načelnika općine Brinje Zlatka Fumića:

Ponukani navodima koje je izrekao vijećnik Skupštine LSŽ Zlatko Fumić na sjednici županijske skupštine održane u Gospiću 01.07.2019.g. osjećamo se odgovornim reagirati.

Neugodno smo iznenađeni nastupom gospodina Fumića povodom rasprave o proračunu LSŽ u kojem kaže kako je glupost dati 200 000 kuna za nastup Marka Perkovića Thompsona povodom obilježavanje Dana pobjede i 24.obljetnice VRO Oluja koja bi se ove godine održala na Krbavskom polju podno ponosne Udbine. Posebno nas bole kad takve riječi dolaze iz usta hrvatskog branitelja i domoljuba kakvim se predstavlja a još više nas boli što na takve izjave nisu reagirali naši suborci i kolege vijećnici iz redova HDZ-ove koalicije. Zbog istine moramo istaknuti da se navedenim iznosom planiraju platiti troškovi organizacije tog velikog i za nas branitelje Like posebnog događaja dok Marko Perković Thompson i prijatelji nastupaju besplatno u čast naših poginulih suboraca u veličanstvenoj operaciji HV „Oluja“.

Apeliramo na sve domoljube bez obzira na stranačku pripadnost da podrže održavanje ovog veličanstvenog skupa, a neodgovorne političare poput gospodina Fumića da se suzdrže ovakvih nedoličnih izjava ako ništa zbog svih onih mladića koji položiše živote u VRO Oluja kojih se toga dana s ponosom sjećamo.

HRVATSKA IZNAD SVEGA –HRVATSKU NIZAŠTO

Udruga ratnih veterana 9. Gardijske brigade Vukovi
Hvidra Ličko-Senjske Županije
Hvidra Gospić
Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja LSŽ
Udruga udovica poginulih hrvatskih branitelja LSŽ
Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata 90.-91. LSŽ

Donosi Radio Gospić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close