VijestiPolitika

BLAGDAN SVIH SVETIH Gradonačelnik Bandić i ove godine osigurao besplatan prijevoz prema grobljima

Već od subote 27. listopada na snazi je posebna regulacija prometa na trasama linija koje prolaze uz veća gradska groblja, a prema potrebi, u promet će se uključivati dodatne izvanredne linije. Za blagdan Svih Svetih i ove je godine gradonačelnik Bandić osigurao besplatan prijevoz prema grobljima.


Ususret blagadanu, Milan Bandić šalje poruku građanima.

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

blagdan Svih svetih tradicionalno obilježavamo odlaskom na  posljednja počivalištima  naših najmilijih. Sa željom da taj blagdan, kao i uvijek, obilježimo s puno dostojanstva i ovoga 1. studenoga osigurali smo besplatan prijevoz na izvanrednim autobusnim linijama koje će prometovati prema većim gradskom grobljima:

Kaptol – Mirogoj

Kaptol – Krematorij

Kvaternikov trg – Srebrnjak

Dubrava – Miroševec

Dubec – Markovo Polje.

Za groblje Mirogoj i Krematorij će na blagdan Svih svetih autobusi na izvanrednim linijama  voziti od 8 do 21 sat, a za Miroševac i Markovo Polje od 8 do 20 sati.

Autobusi će od Kvaternikovog trga prema Srebrnjaku voziti od 8 do 21 sat.

Sva će gradska groblja u srijedu, 31. listopada i u četvrtak, 1. studenoga biti otvorena do ponoći.

U zonama gradskih groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa pa je u te zone pristup omogućen samo vozilima ZET-a, taksi-vozilima, vozilima osoba s invaliditetom, a na kojima je istaknut znak pristupačnosti te vozilima s posebnom dozvolom.

S detaljnijim pregledom prometne regulacije se možete upoznati na internetskim stranicama www.zagreb.hr i sada.zgh.hr ili pozivom na broj 072 500 400. O izvanrednoj organizaciji prijevoza putnika prema gradskim grobljima aktualnosti su dostupne i na internetskoj stranici www.zet.hr.

 


 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close