AutomotoLičko-senjska županija

Austrijanac divljao autocestom 232 km/h

IZMEĐU GOSPIĆA I ZIRA

Jučer su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske na dijelu autoceste A-1, smjer Split, između čvora Gospić i Zira, gdje je brzina prometnim znakom bila ograničena na 130 km/h, zaustavili 66-godišnjeg austrijskog državljanina, vozača osobnog automobila, kojem je uređajem za mjerenje brzine utvrđena brzina od 232 km/h.


On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja „B“ kategorijom u trajanju od 1 mjeseca.

Nepropisna i neprilagođena brzina i dalje je jedan od glavnih uzročnika stradavanja u prometnim nesrećama, zato brzinu kretanja prilagodite trenutnim uvjetima na prometnicama, uz obvezu poštivanja zakonskih propisa i vodeći računa o sigurnosti svih sudionika u prometu”, poručuje PU ličko-senjska.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close