Audio Detektiv okreće novu stranicu

Tena Brnad

 

Pjesma ‘Okrenula je novu stranicu’ četvrti je singl benda Audio Detektiv iz Čakovca kojim najavljuju prvi studijski album.


Sama pjesma govori o zaokretu u životu ženske osobe koja je odlučila napraviti promjenu, staviti stari život pod ključ, riješiti se stvari koje je podsjećaju na prošlost i krenuti u novom i boljem smjeru za nju. Spot prati priču iz pjesme, a snimljen je u prostorijama dobrovoljnog vatrogasnog društva Podturen u kojem članovi benda iskušavaju svoje sposobnosti u ulozi vatrogasaca te se javljaju na poziv da ugase staru kutiju sa stvarima dok se paralelna priča odvija u sobi u kojoj anonimna ženska osoba nezadovoljna svojim trenutnim životom odluči staviti stari život pod ključ i krenuti u novom smjeru.

Pjesmu potpisuje Bruno Tkalec, aranžman cijeli bend, a spot koji je snimljen u hotelu Castellum i u prostorijama DVD-a Podturen režirao je Marin Kuharić (Mack Production Studio). Audio Detektiv iza sebe ima tri singla: ‘Mi možemo’, ‘Malo vremena za nas’ i ‘Upoznavanje’ koji će se naći na njihovom albumu prvijencu u izdanju Croatia Recordsa. Njihove pjesme pretežito su ljubavne tematike i problematiziraju različite aspekte ljubavnih odnosa, od onih pozitivnih do onih negativnih kao što je slučaj s pjesmom ‘Okrenula je novu stranicu’ – nekad jednostavno treba neke stvari ostaviti iza sebe i krenuti naprijed.


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u