Tech

Aplikacije koje će vam trebati na ljetnim festivalima

Kako bi se što bolje pripremili za brojne ljetne festivale, 24sata.hr vam donosi pregled aplikacija koje će vam olakšati uživanje u koncertima, ali i otkrivanje novih glazbenih uzora


Shazam, Soundhound

Na velikim festivalima s ogromnim brojem pozornica lako je moguće da ćete naići na bend za koji ne znate, a svidjela vam se njihova glazba. Uz neku od ovih aplikacija sve što trebate napraviti je pritisnuti gumb, a aplikacija će vam reći koja je to pjesma i koji izvođač.

WaterIn 

Ljetni festivali su mjesto na kojem se nudi puno alkohola, a s njime uvijek valja biti oprezan. No, kako uz to idu i vrućine, važno je piti dovoljno tekućine (ne alkohola) kako ne bi dehidrirali. WaterIn je jednostavna aplikacija koja će vas notifikacijama podsjetiti da pijete dovoljno vode. Možete joj reći koliko je ukupna količna vode na koju želite da vas podsjeti i da to prati.
Podijelite lokaciju uz Google

Google je prije par mjeseci omogućio dijeljenje trenutne lokacije s prijateljima što može biti prilično korisno na velikim festivalima, osobito kad trebate naći prijatelje usred buke i gomile ljudi. Sve što trebate je otvoriti lokaciju u Googleovim Kartama i u izborniku uključiti opciju ‘dijeli lokaciju’ i odabrati prijatelje.

Više na 24sata.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close