Tech

Aplikacija ReplyASAP će “smrznuti” telefon sve dok se djeca ne jave roditeljima

Nicku Herbertu bilo je dosta nepročitanih poruka i ignoriranja njegova sina pa je napravio aplikaciju koja će mu pomoći tako što će ‘smrznuti’ telefon dok se dječak ne javi, piše 24sata.hr


Nick je 12-godišnjem sinu Benu kupio telefon kako bi dječak imao više slobode, ali i da se mogu lako čuti ako se nešto hitno događa. Međutim, dječak bi igrao igre i gledao videa te ostavio zvonjavu isključenu. Naravno, to je frustriralo oca jer se dječak nije javljao gdje je i što radi, a poruke su ostale nepročitane.

Htio je naći bolje rješenje i tada mu je na pamet pala ideja za ReplyASAP, aplikaciju koja šalje hitne poruke koje ne možete ignorirati.

Aplikacija radi tako da kad jedna osoba pošalje poruku, primatelj će čuti alarm sve dok je ne pročita, čak i ako je zvuk stišan. Osim toga, ReplyASAP će se prikazivati iznad svih aplikacija koje su trenutno na ekranu.

Više na 24sata.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close