Turizam

Aplikacija koja otkriva Wi-Fi šifre svih aerodroma na svijetu

Važno je reći kako se mapa stalno ažurira, a ne daje vam samo informaciju koji wi – fi password trebate ukucati na aerodromu, već koji kafići i restorani..


Doći ranije na avion, pa čamiti par sati na aerodromu, zna biti vrlo dosadno. Tada se obično igrate mobitelom, a kad poželite surfati, dogodi se da ili nemate šifru, ili je ista, neispravna. I tad, umjesto surfajući bespućima Interneta, dosadu ubijete igricama ili promatranjem ljudi oko sebe.

Ista se stvar vjerojatno dogodila i Anilu Polatu, pa se čovjek uhvatio posla i kreirao mapu besplatnog interneta i Wi–Fi passworda, za sve aerodrome širom svijeta. Tako ćete u njegovoj mapi pronaći kako se spojiti na mrežu u Atlanti, ali i u Cape Townu.

Važno je reći kako se mapa stalno ažurira, a ne daje vam samo informaciju koji Wi –Fi password trebate ukucati na aerodromu, već koji kafići i restorani na aerodromima imaju besplatan net.
Zbog velikog uspjeha karte, Polat je otišao korak dalje, te odlučio napraviti aplikaciju WiFox, koju opisuje kao aplikaciju koja konstantno i na najbrži mogući način pruža informacije o passwordima i pristupu Internetu diljem svjetskih aerodroma. Putnici također mogu ocijeniti kvalitetu signala i Interneta.

Aplikacija se može nabaviti i za iOS i Android, a jednokratno ćete je platiti 1,99 dolara. Hm, čini nam se kako 12 kuna stvarno nije mnogo za ovako korisnu i zgodnu stvar.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: punkufer.dnevnik.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close