NovacIzdvojeno

APEL IZ LIČKOG OSIKA Pomozimo obitelji kojoj je u požaru stradao jedini dom!

Airsoft team Gospić uputio je putem Facebooka apel za pomoć obitelji Dejanović koja je u jučerašnjem požaru izgubila jedini dom.


Kao što smo već izvijestili, sinoć je izbio požar u stambenoj zgradi u ulici Hrvatskog časnika Ivana Čanića Baje u Ličkom Osiku. Na sreću, nitko od ukućana nije ozlijeđen, no materijalna šteta je velika. U požaru je stan skoro u potpunosti izgorio, a obitelj Dejanović je ostala bez skoro cijele imovine i ušteđevine.

Objavu prenosimo u cijelosti:

Dana 4.1. 2021 izbio je požar u L. Osiku u kojemu je skoro u potpunosti izgorio stan i jedini dom obitelji našeg člana Mile Dejanovića. Svi ukućani su, hvala Bogu, dobro. Mile je inače otac četvero djece od kojih je jedno nepokretno i s poteškoćama u razvoju, te hrvatski branitelj. U strašnom požaru obitelj Dejanović je ostala bez skoro cijele imovine te ušteđevine. Mi kao udruga ćemo našem Didu Mili pomoći koliko možemo financijski, radovima i materijalom, a vas sve molimo ukoliko ste u mogućnosti da ponajviše financijski potpomognute da se obitelj Dejanović čim prije vrati u svoj jedini dom. Hvala svima od srca unaprijed. Račun za uplatu je: HR6423400093205290066, na ime Mile Dejanović.”

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: AST Gospić / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close