LifestyleTech

Alcatel Pop 4 Plus pametni telefon osvojila je…! SRETAN USKRS SRETNOJ ČITATELJICI!

U Nagradnom natječaju koju smo proveli zajedno s tvrtkom Mobis.hr, u trajanju od 3.-12. travnja, sudjelovalo je 310 čitatelja. Oni su pravovremeno u navedenom roku i točno u skladu s Pravilima nagradnog natječaja, popunili Google Formu u našem tekstu i naveli svoj razlog zašto baš oni zaslužuju mobitel Alcatel Pop 4 Plus.

Dobitnica mobitela Alcatel u Nagradnom natječaju je Helena Fotak.

Ovo je bio njen odgovor.

Ja želim ovaj mobitel za svoju mamu koja mi je pružila sve na svijetu, a ona ima neki stari koji malo zvoni pa malo ne… a kako imam brata s cerebralnom paralizom potreban joj je mobitel koji je ispravan jer u svako doba mora biti dostupna. Bila bih Vam vrlo zahvalna ukoliko mi omogućite da ju zajedničkim snagama iznenadimo.

Odlučili smo zajedničkim snagama iznenaditi Helenu Fotak i uljepšati njenoj obitelji ovaj Uskrs 2017. godine. 🙂

Ispred portala LIKACLUB i Mobis.hr-a posebno zahvaljujemo svim čitateljima koji su sudjelovali u našem natječaju! Još jednom sretan Uskrs želi vam redakcija našeg portala.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close