Kultura

Akcija “Čitam dam, sretan sam” u Gospiću

Međunarodni dan darivanja knjiga obilježava se u utorak, 14.veljače. Volonterski je to projekt kojim se želi probuditi ljubav prema čitanju i darivanju kod djece.


Povodom Međunarodnog dana darivanja knjige pod geslom “Čitam, dam, sretan sam” Samostalna narodna knjižnica Gospić organizira prikupljanje slikovnica i knjiga za djecu. U knjižnicu Gospić možete donijeti nove ili stare očuvane knjige za djecu i slikovnice i to do 28. veljače svakim danom 9 do 20 sati i subotom od 8 do 13 sati. Prikupljene knjige knjižnica će proslijediti Dječjem odjelu Opće bolnice Gospić.

U okviru kampanje “Čitaj mi!” knjižničari u Hrvatskoj po četvrti puta obilježavaju ovaj dan organizirajući na dječjim odjelima prikupljanje slikovnica pod geslom “Čitam, dam, sretan sam” te ih prosljeđuju dječjim odjelima bolnica u svrhu humanizacije hospitalizacije djece, domovima za djecu, dječjem SOS selu ili nekoj dobrotvornoj organizaciji.

Događanja organizirana u okviru kampanje “Čitaj mi!” pratite na internet stranicama.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close