Događanja

Bilić i West Ham uništili još jednog velikana

Slaven Bilić i njegov West Ham United najpravili su još jedan pothvat! U 28. kolu engleskog nogometnog prvenstva svladali su Tottenham 1-0 (1-0) i ostavili ga tri boda iza vodećeg Leicester Cityja, a kako su u srijedu navečer izgubili i Arsenal i Manchester City, ‘lisice’ su 10 kola prije kraja najbliže naslovu, iako su dan ranije odigrale samo 2-2 s WBA!


‘Čekićarima’ je protiv Spursa bio dovoljan jedan pogodak, kao i protiv Sunderlanda prošli vikend postigao ga je Michail Antonio, Bilićeva kolovoška akvizicija, ovaj put u 7. minuti, glavom s prve vratnice, na Payetovo nabacivanje iz kuta. Domaći su bili agresivniji i organiziraniji, u prvih 45 minuta gosti nisu uputili nijedan udarac na vrata, a Noble, Antonio i Payet propustili povećati prednost.

U posljednjih 20-ak minuta gosti su stisli, ali bez konkretne prigode za izjednačenje, Mauricio Pochettino, kojem je bio 44. rođendan, prešao je na 3-4-3, posegnuo i za nezaliječenim Allijem, no Bilić je odgovorio uvođenjem oporavljenih Carrolla i Sakha i aktivnom obranom sačuvao tri boda kojima ostaje u igri za 4. mjesto u Ligu prvaka! Tottenhamu je to tek drugi poraz ove sezone u gostima, prvi nakon kolovoza na Old Traffordu.

Pročitajte cijeli članak na jutarnji.hr


Foto: net.hr

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close