DogađanjaKarijera

Učiteljica i nastavnica iz Gospića na popisu 367 najboljih prosvjetnih djelatnika!

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i odgajtelja u zvanje mentora i savjetnika održat će se 31. siječnja 2020. godine u Hrvatskom državnom arhivu u Zagrebu, priopćila je Agencija za odgoj i obrazovanje


Promovirano će biti 367 odgojno-obrazovnih radnika, od toga iz predškolskih ustanova 32 odgojitelja i stručna suradnika, iz osnovnih škola 201 učitelj i stručni suradnik, a iz srednjih škola i učeničkih domova 134 nastavnika, stručna suradnika i odgajatelja.

Svečanom promocijom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja žele nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

Među njima se nalaze i dvije odgojno-obrazovne djelatnice iz Ličko – senjske županije: Ivana Tomljenović, nastavnica engleskog jezika u Gimnaziji Gospić te Anna Marie Devčić, učiteljica engleskog jezika u Osnovnoj školi dr. Jure Turića u Gospiću.

Popis svih promoviranih učitelja pogledajte OVDJE i OVDJE.

 

Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close