Film i TV

30 godina otkako je snimljen “Prljavi ples”, glavna glumica Jennifer Grey iznijela je javnosti sasvim nepoznat detalj o legendarnom flmu

Povodom 30 godina otkako je snimljen legendarni film “Prljavi ples”, glavna glumica Jennifer Grey iznijela je javnosti sasvim nepoznat detalj i iznenadila obožavatelje. Zašto jedna od najupečatljivijih scena umalo nije snimljena, Jennifer je otkrila u intervjuu, ali i nevjerojatne iznose zarade filma snimljenog s budžetom od 3,2 milijuna funti


Jedna je to od najupečatljivijih filmskih scena svih vremena – Patrick Swayze stoji u jezeru i s Jennifer Grey uvježbava dizanje potrebno za njihov nastup, no, na iznenađenje mnogih, umalo nije bila snimljena. 56-godišnja glumica 30 godina otkako je snimljen ‘Prljavi ples’ otkrila je detalje o tome.

Naime, Patrick Swayze imao je tešku ozljedu koljena, zbog koje je cijelo snimanje bilo upitno. Scena je na kraju snimljena, a nitko ne bi pogodio da je glavni glumac imao toliko jake bolove. Golog torza, Swayze se toliko uživio u ulogu, želeći zadiviti milijune obožavatelja u ulozi plesnog instruktora, da je bez problema podigao svoju partnericu visoko iznad glave.

Više na tportal.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close