Društvene mrežeTech

Preko 1 200 lajkova na Instagramu portala ZA ZUBARA PERIŠIĆA! Idemo na Portugal!

Naš portal LIKACLUB  već godinu dana osim Facebooka i Twittera, aktivno vodi i profil lika_club na Instagramu. S preko 1400 pratitelja zasigurno smo najjači lički kanal na Instagramu, a do toga smo došli svakodnevnim aktualnim objavama iz naše redakcije i rada na portalu te aktualnih zbivanja.

Jedna od takvih objava je i povodom nastupa reprezentacije Hrvatske na Europskom prvenstvu u nogometu. Tokom jučerašnjeg dana objava je oborila sve rekorde praćenja, što u konkretnim brojkama znači da je jedna naša objava zabilježila preko 1 200 lajkova na Instagramu i više od 20 komentara čitatelja.

Pogledajte kako naši čitatelji vole zubare!


Autor fotografije nije poznat redakciji jer je preuzeta s Facebooka. Ukoliko vidi ovu objavu molimo ga da se javi na mail [email protected] kako bi ga nagradili za “Foto čitatelja”.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook - NN

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close