Turizam

U Senju dodijeljena prva oznaka kvalitete smještaja Home&Green Homestay

Obiteljski smještaj u Ličko-senjskoj županiji razvija se iz godine u godinu. Sve veći broj smještaja u domaćinstvima iziskuje i kvalitetniju kategorizaciju, a sustav s posebnom oznakom kvalitete smještaja osmislila je Turistička zajednice Ličko-senjske županije.

Zove se Home&Green Homestay i danas je prva takva oznaka dodijeljena u Senju. Apartmani “Larma” vlasnice Draženke Biondić prvi su zadovoljili kriterije, a uz to dobili su i podbrendove za smještaj planinara, biciklista i motorista.

Čestitke su u Senju uputili; voditeljica projekta Ankica Grabašnjak, koordinator projekta Nedo Pinezić, direktor županijske turističke zajednice Ivan Radošević i direktor senjske turističke zajednice Viktor Samaržija. O svemu su obavijestili na Facebook stranici.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: TZ LSŽ

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close