Turizam

FOTO Vrhunski hrvatski dizajn i proizvodnja krasi novi kamping resort kraj Plitvica

Na području Ličko-senjske županije u Općini Vrhovine punim parom se gradi Big Bear Plitvice Resort – moderno kamping odmaralište vrijednosti čak 20 milijuna kuna koje se otvara u travnju iduće godine


Radovi su u poodmakloj fazi, što znači da se na gradilištu več nalaze 32 mobilne kamping kućice, iza kojih stoji vrhunski hrvatski dizajn, ali i cijela proizvodnja tvrtke Nord iz Samobora. Mobilne kućice opremljeno su moderno te će imati gotovo sve što se nudi u primjerice, jednom apartmanu, uz savršenu nadopunu „robinzonskog“ turizma u netaknutoj prirodi Like.

Jedan je to i od glavnih ciljeva projekta – okupiti najbolje što domaća ponuda u vidu arhitekture, gastronomije i usluge može ponuditi i baš time oduševiti brojne, mahom strane, turiste koji će već od travnja iduće godine ovdje biti gosti.

Osim 32 kamping kućice, nalazi se mjesto i za 60 kampera, a u završnim fazama gradnje su i restoran s tradicionalnom ličkom hranom za 150 ljudi, recepcija, etno dućan i suvenirnica.

Već sada u resortu su posao našli domaći ljudi koji će gostima predstaviti ličku tradiciju kroz vrhunsku ponudu, a ovakva vrsta turizma u svijetu je sve popularnija.

Važno je i za istaknuti kako Ličko-senjska županija nema ovako kvalitetan kamp, te će po najavama kamp u Vrhovinama biti najbolji kamp na širokom području od Plješivice do Jadranskog mora.

Blizina Plitvičkih jezera te ostalih prirodnih i povijesnih atrakcija već su odavno mamac za turiste iz čitavog svijeta, koji će obogaćivanje smještajne ponude u još uvijek nedovoljno prepoznatoj Lici sigurno dočekati sa zanimanjem.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close