Film i TVVijesti

Zvonko je u 13. sezoni zavodio Rasemu, a sada je i sam postao farmer

Ove sezone se odlučio prijaviti u emisiju kako bi upoznao potencijalnu ženu s kojom bi proveo ostatak života


Zvonko dolazi iz Buzina, no rodom je iz Slavonije, a po struci je inženjer agronomije. Gledateljima je već jako dobro poznat iz 13. sezone emisije kada je bio jedan od kandidata na farmi Raseme Vladetić, no iako ga je odabrala i za odlazak na romantično putovanje, svoju sreću skupa ipak nisu pronašli.

Zvonko trenutno ima svoj OPG na kojem sadi povrće i brine o voćnjaku i veliki je radoholičar. U slobodno vrijeme igra košarku i nogomet s prijateljima, planinari, ide u šetnje prirodom, a za sebe kaže da je ‘dobar kao kruh’ dok ga netko ne razljuti, šarmantan je, komunikativan i zabavan. Bio je u braku, no kako kaže, rastali su se jer su bili različitih karaktera, a nakon toga je imao nekoliko veza, uglavnom kraćih.

Ove sezone se odlučio prijaviti u emisiju kako bi upoznao potencijalnu ženu s kojom bi proveo ostatak života. Bitno mu je da odabranica njegovog srca bude sličnog razmišljanja kao i on, vitka, visoka, vedra i vesela, i do sedam godina mlađa od njega.

Slobodan sam kao ptica i poletio bih u visine. Želim si naći ženu s kojom bih proveo život”, poručuje damama samouvjereni Zvonko.


 

Komentari

Komentara


Foto: RTL screenshot

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close