VijestiGrad ZagrebScena

Zvonimir Varga predstavlja spot za pjesmu “Gradu ispod Sljemena”

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga predstavio je pjesmu ‘Gradu ispod Sljemena’ koja je ujedno njegov drugi singl koji je objavio ove godine. Varga potpisuje glazbu i tekst pjesme, dok je za aranžman i produkciju zadužen kreativni Jere Šešelja.


Talentirani kantautor koji je na sceni već deset godina s nostalgijom se prisjeća svojih mladenačkih dana i druženja s dragim prijateljima, koje je i ugostio u spotu, a uz koje je proživio najljepše dane adolescencije. Varga je energičnim vokalom i poetskom jednostavnošću izrazio svoju vječnu ljubav prema Zagrebu i opjevao himnu bezbrižnijim danima lutanja i ‘nedodirljivosti’. Kantautor je u zrelim godinama svjestan da će ti trenuci u njegovom svijetu trajati zauvijek i baš zato ih je odlučio zabilježiti kroz glazbu. Topli zvuk violine koju je majstorski odsvirao Dean Melki izvrsno se uklopio uz stihove o gradu čije sunčane obojene ulice čuvaju bezbroj priča i uspomena.

Ritam grada Zagreba dinamičnim kadrovima prikazao je mladi snimatelj Pavle Kocanjer te je uspješno istaknuo neke od njegovih najljepših lokacija posebno se fokusirajući na Gornji grad. Marina Uzelac također je sudjelovala u snimanju spota, dok je za back vokale, gitare, bas gitaru i bubnjeve bio zadužen Jere Šešelja s kojim Varga trenutno radi na novim pjesmama.

https://youtu.be/W8dk7LSLonU

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Katarina Matas

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close