Scena

“Zvijezda moga sna” – poslušajte novi hit Nene Belana i Fiumensa!

Neno Belan i Fiumensi objavili su animirani spot za pjesmu ‘Zvijezda moga sna’, izvedenu nedavno na 20. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku.


Tekst pjesme izvorno je napisan za kazališnu predstavu Williama Shakespeara ‘San ljetne noći’, a u tom kontekstu autorica teksta Marijana Nola kaže da pjesma govori o zabranjenoj ljubavi i ustrajnosti da se za nju bori, o ljubavi koja je jača od svih zabrana i prepreka.

Spot je djelo beogradske umjetnice Anamarije Vartabedijan koja je prošlog mjeseca u Rijeci izložbom ‘Jer je pjesma dio nas’, obilježila deset godina fotografiranja i prijateljstva s Belanom, a univerzalnim je simbolima u spotu likovno ilustrirala vječnu temu ljubavi, ali i uvjerenje da ljubav čovjeka čini istinitijim, budnijim i boljim.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close