Scena

“Zvijezda moga sna” – poslušajte novi hit Nene Belana i Fiumensa!

Neno Belan i Fiumensi objavili su animirani spot za pjesmu ‘Zvijezda moga sna’, izvedenu nedavno na 20. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku.


Tekst pjesme izvorno je napisan za kazališnu predstavu Williama Shakespeara ‘San ljetne noći’, a u tom kontekstu autorica teksta Marijana Nola kaže da pjesma govori o zabranjenoj ljubavi i ustrajnosti da se za nju bori, o ljubavi koja je jača od svih zabrana i prepreka.

Spot je djelo beogradske umjetnice Anamarije Vartabedijan koja je prošlog mjeseca u Rijeci izložbom ‘Jer je pjesma dio nas’, obilježila deset godina fotografiranja i prijateljstva s Belanom, a univerzalnim je simbolima u spotu likovno ilustrirala vječnu temu ljubavi, ali i uvjerenje da ljubav čovjeka čini istinitijim, budnijim i boljim.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close