VijestiZdravlje

Žurne službe pozvale građane da ne idu u Petrinju jer im gužve otežavaju rad

Ravnateljstvo civilne zaštite poručilo je u utorak građanima da se suzdrže od pojedinačnih dolazaka u potresom pogođenu Petrinju jer gužve koje nastaju otežavaju rad žurnih službi.


Cijenimo svaku pomoć građana diljem Hrvatske, ali suzdržite se od pojedinačnih dolazaka u Petrinju – gužve koje nastaju otežavaju rad žurnih službi!”, apel je žurnih službi koju su objavii Ravnateljstvo civilne zaštite i Vlada.

Ranije u utorak Ravnateljstvo Civilne zaštite izvijestilo je da se pomoć postradalima u potresu može dostaviti u prostorije Crvenog križa.

Zbog velikog broja upita u vezi prikupljanja i dostavljanja humanitarne pomoći građanima Sisačko-moslavačke županije pogođenih potresom sve donatore upućujemo kako humanitarnu pomoć u obliku prehrambenih proizvoda, higijenskih potrepština, odjeće, obuće i slično mogu dostaviti u prostorije Crvenog križa”, objavilo je Ravnateljstvo na internetskim stranicama.

Ponude za opremom, mehanizacijom i slično zainteresirani donatori mogu dostaviti na mail adresu [email protected]

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović poručio je kako je u ovom trenutku najvažnija zadaća osigurati da svi oni koji su izgubili krov nad glavom imaju gdje biti.

Najavio je da će u srijedu na sjednici Vlade donijeti sve potrebne odluke za daljnju pomoć.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Hina | Foto: RTL screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close