Vijesti

Znate li koja je najveća mana svakog horoskopskog znaka?

Svi smo mi ljudi od krvi i mesa s manama i nedostacima koje nitko ne može izbjeći. Ali to ne znači da se tim manama trebamo samo prepustiti nego ih trebamo osvijestiti i pokušati ih ublažiti. To pogotovo vrijedi za najveće mane svakog horoskopskog znaka koje donosi zadovoljna.dnevnik.hr


Ovan

Nikada zapravo ne promisli dobro o stvarima. Ovnova brzopletost nadaleko je poznata, ali i sklonost da mu stvari brzo dosade. Zbog toga vrlo često odluke donosi naglo i nepromišljeno. Spontanost i brzina ponekad su dobar izbor, ali o nekim stvarima ipak treba bolje razmisliti.

Bik

Veliki materijalist. Čovjek samo srcem dobro vidi. Ono bitno, očima je nevidljivo, jedna je od najpoznatijih mudrosti Malog princa koji je jako dobro znao da je vrijednost materijalnog prolazna.

Blizanci

Previše usredotočeni sami na sebe iako znaju da ne bi smjeli biti takvi. Biti sam sebi na prvom mjestu ponekad je poželjno, pa i potrebno, i svatko na to ima pravo, ali nekada trebamo misliti i na druge i ne biti toliko fokusirani samo na sebe.

Rak

Brzopleto donosi sulude zaključke temeljene na njegovim vlastitim brigama i nesigurnostima. Osjećajni rakovi skloni su previše prepustiti se vlastitim strahovima i neracionalnostima i tada donose pretpostavke koje zapravo nemaju veze sa stvarnošću. Pokušajte biti racionalniji i život vam više neće biti toliko kompliciran

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close