Grad ZagrebTurizam

Znate li koja je najslađa zagrebačka ulica?

Postoji u Zagrebu ulica u kojoj vlast preuzimaju slastice. Kolači, torte, sladoledi, sve što je slatko, ondje je dobrodošlo. Pregovara se i s Turističkom zajednicom da i službeno postane slatka ulica. Dotad- tko slatko voli, u Staru Vlašku nek’ izvoli.


Slatko carstvo slastičarnica smjestilo se u maloj zagrebačkoj ulici u srcu grada, donosi HRT . Stara Vlaška svakim danom postaje sve slađa ulica. Svaka od četiri slastičarnice nudi drukčiju čaroliju okusa.

U jednoj ćete odlepršati u Veliku Britaniju. Najčešći su njeni gosti Britanci koji žive i rade u Zagrebu, zatim turisti i građani koji vole isprobavati nove i drukčije okuse.

Poznate okuse u drukčijem ruhu ponudit će vam slastičarnica tik uz ovu “britansku”. U njoj ćete upoznati Mijine zamamne kolače.

Ako poželite kriške torte dovoljno je prošetati nekoliko koraka i eto vas u fantaziji ukusnih torti. Najčešće će ovdje, kako stranci tako i domaći ljudi, odabrati tortu Doru, za koju je recept osmislila vlasnica Silvija.

Cijeli članak pročitajte na agrobiz.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close