Lifestyle

Znakovi da je vaše prijateljstvo u velikoj krizi

Problemi se pojavljuju u svakoj vrsti međuljudskih odnosa pa tako i onom prijateljskom. U nastavku saznajte koji znakovi jasno pokazuju da je vaše prijateljstvo u velikoj krizi. Prenosi zadovoljna.dnevnik.hr


1. Ne trudite se potaknuti druženje.
Nekada ste bez problema dogovarali izlazak i veselili se čak i najkraćoj brzinskoj kavi. Sada nemate veliku želju za zajedničkim druženjem, a ponekad čak i lažete da imate obaveze samo kako biste odgodili susret.

2. Odnos vam je pun nesporazuma.
Druženja su postala pomalo naporna jer skoro svaki razgovor završi nesporazumom ili u negativnom tonu. Najčešće se dogodi da jedva čekate kraj druženja jer atmosfera jednostavno nije ugodna.

3. Više nemate povjerenja.
U nekoliko navrata bili ste povrijeđeni od strane prijateljice/prijatelja i više ne znate na koji način vratiti izgubljeno povjerenje. Prestali ste s njom/njim dijeliti razmišljanja o osobnim temama jer više nemate osjećaj da vas želi slušati.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close