VijestiZdravlje

Znakovi da je vaša druga polovica previše posesivna

Tanka je linija između zaštitnički nastrojenog i posesivnog partnera, no mnogi i dalje ne znaju pravu razliku. U čemu je razlika između nevine posesivnosti (one koja se obično pojavljuje u prvih nekoliko nesigurnih faza ljubavi) od agresivne posesivnosti? U kojem trenutku trebamo reći ”dosta je”?


Iako može biti teško priznati da imate posesivnog partnera, morate postati svjesni istine o vašoj vezi zbog vlastitog mira te znati prepoznati idućih 10 znakova koji otkrivaju previše posesivnog partnera:

1. Traži od vas da stalno ispunjavate njegove želje
Ukoliko ne udovoljavate željama partnera, niste poslušni ili ne ispunjavate ono što partner traži od vas, partner će vam prigovarati, i dalje zahtjevati neke stvari od vas, pa čak se poslužiti i emocionalnom ucjenom.

2. Kontrolira gdje idete, kada i zašto
Kada god želite ići van kako biste se našli s prijateljima, obitelji ili čak obavili kupovinu, vaš partner vam diše za vratom. Često će vas pokušavati ograničiti na ostanak kod kuće, koristeći neke manipulativne načine. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close