Zdravlje

Znakovi da vam je seks loš!

Seks je strastveni trenutak između partnera. Iako svako iskustvo s istim partnerom ne može uvijek biti najljepše iskustvo u životu, postoje znakovi koji, ako se ponavljaju, otkrivaju kako seks baš i nije nešto te kako je vrijeme za razgovor s partnerom i promjene


1. Glumite orgazam (iz pogrešnog razloga)
Gotovo da i ne postoji žena koja barem jednom u životu nije odglumila orgazam. Istraživanje je dokazalo kako je najčešći razlog toga želja da razvesele partnera, što je sasvim normalno.
No postoji još jedan razlog. Naime, neke žene to čine kako bi seks bi čim prije bilo gotov. Ako je razlog taj, to je prvi znak da vas seks ne ispunjava.

2. Lako se “ohladite”
Seks je proces koji se sastoji od nekoliko faza. Prva, a često i najvažnija je predigra koja može rasplamsati strasti kod oba partnera. No, ovaj dio seksualnog odnosa, ako nije izveden kako treba može vas i ‘ohladiti’.

U želji da zadovolje partnericu, neki muškarci u predigru ulažu previše truda što, ako nije izvedeno kako treba, može biti kontraproduktivno. Ako vam ne odgovara igra vašeg partnera, morate ga uputiti na pravi put.

Više čitajte na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close