VijestiScena

Zimska fotografija našeg reportera na naslovnici Nikona!

Fotografija našeg reportera iz Gospića krasi naslovnicu Nikon-ove Facebook stranice.


U Nikon-ovom mjesečnom natječaju “JA SAM najfotka mjeseca” za mjesec siječanj našla se zimska fotografija Josipa Durdova.

Josip je još jedan primjer da nije potrebna skupa fotografska oprema kako bi se napravila dobra fotografija. Učenje, trud i praktični rad svakog su doveli do rezultata. Bitno je kontinuirano tražiti način kako napredovati i ne prigrliti “jednostavno” kao rješenje, kaže Josip o svome radu, a to dokazuju i ostali uspjesi koje je ostvario u 2017. godini.

Josip je ostvario 2. mjesto na natječaju “kliCkalica” na forumu fotozine.org s fotografijom:

Josip je osvojio i 1. mjesto na natječaju Najljepša fotografija Grada Gospića” u organizaciji Turističke zajednice Grada Gospića s fotografijom:

Na regionalnom natječaju “JA SAM 100povodom 100 godina Nikon-a Josip je uvršten među TOP 100 fotografija sa sljedećom fotografijom:

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close