Hrvatska

Zgodan pjevač Begina ima “dijagnozu”: Jači smo i od korone

LJETNI HIT

Velika volja, dobra organizacija te zajedništvo i veliko prijateljstvo svih članova benda, doveli su do još jednog ljetnog hita popularne grupe Begini.


Zadnja dva mjeseca, uz sva nametnuta ograničenja, uopće im, kažu, nije bilo lako raditi pa je zbog toga uspjeh još slađi.

Poznati domaći zabavljači upravo promoviraju spot za novu pjesmu “Dijagnoza”; čiji se i naziv donekle poklapa i sa strogim mjerama karantene od korona virusa.

Ne bih se začudio da mi netko kaže nakon svega što sam prošao da imamo neku dijagnozu, ali iskoristili smo sve što nam je na raspolaganju da završimo spot za ovu zabavnu ljetnu pjesmu. Sve je stalo, nitko iz našeg posla ne radi već skoro dva mjeseca, potpuno smo onemogućeni raditi; nema koncerata, nema snimanja, ali kad nešto jako želiš i vjeruješ u to, rješenje se nađe. Nadosnimavali smo zadnji tjedan moje solo scene i sve uspjeli posložiti na vrijeme. Ispada da smo jači od korone, samo ako se dobro organiziramo. Nema boljeg vremena za pjesmu takvog naslova jer ujedno i opisuje naše stanje na našoj estradi”, istaknuo je zgodni pjevač Begina Mario Budišćak.

Kao i mnoge pjesme do sada, novi ljetni hit Begini su dobili iz autorske kreativne radionice kolege Ivana Zaka s kojime ih dijeli dugogodišnje prijateljstvo.

“Dijagnoza je nastala prije tri godine, snimili smo čak i dio kadrova za spot, ali čekala je u ladici svoje pravo vrijeme; trenutak za objavu. Na radost obožavatelja koji su nas mjesecima na društvenim mrežama tražili novi spot, odlučili smo osvježiti “Dijagnozu”, kaže Mario. Pomogao im je sugrađanin i kolega Luka Grgas, jedan od najpoželjnijih domaćih redatelja mlađe generacije spojivši cijelu priču u novi atraktivan videospot.

“Vjerujem da će ovakva dijagnoza na našoj sceni brzo proći, očekujemo skorašnje koncerte već početkom ljeta i garantimo da će to biti neke od najluđih svirki Begina ikad. Svima nam je potrebno da se dobro izludujemo, a mi jedva čekamo prvu priliku”, dodaje popularni pjevač.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close