VijestiScenaKultura

Žene u Otočcu zaključile svoj dan s promocijom knjige o ženskom poduzetništvu

U sklopu jučerašnje konferencije Žene i točka koja je okupila žene koje se bave poduzetništvom, sinoć se u predvečernjim satima održala i promocija knjige “Od zaposlenice do poduzetnice” u Book cafeu Paradiso


Pun kafić koji je u posljednjih godinu dana često bio mjesto gdje se održavaju promocije i kulturna događanja raznih poznatih autora, ugostio je Ivanu Matić, jednu od autorica knjige. Uvodnu riječ održala je profesorica Manja Kostelac – Gomerčić, podsjetivši sve prisutne na ideju nastanka “book cafea”, kafića knjiga, u malom gradiću poput Otočca. Ispričala je kako je bilo zanimljivo razmišljati, a kasnije s vlasnicom Tamarom Jurković i realizirati sva gostovanja.

Zatim je Tamara Jurković, zahvalila svima koji su bili dio priče književnih večeri uz knjigu u Paradisu, te razgovarala s autoricom Ivanom Matić koja je ujedno i vlasnica brenda i portala Women in Adria. Prisutne sudionice konferencije o ženama u poduzetništvu aktivno su sudjelovale u razgovoru, a zaključile su kako je potrebno biti hrabar i da put od zaposlenice do poduzetnice nikako nije lak.

Žene su se izvrsno zabavile, a među ostalim podijelile su i poklone. Jedna je dobila popularni Parfem Plitvice, druga i ulaznice u nacionalne parkove. Pogledajte fotogaleriju koju smo zabilježili.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close