Lifestyle

Žene koje su svoje vjenčanje već imale otkrile su zbog kojih 10 stvari najviše žele

Planirate vjenčanje? Kako bi budućim mladenkama olakšale organizaciju ovog važnog dana i pomogle im da ne učine iste greške, žene koje su svoje vjenčanje već imale otkrile su zbog kojih 10 stvari najviše žele


1. ‘Račun za cvijeće udvostručio se preko noći.’ Ili račun za glazbu, hranu ili neku drugu uslugu. Zbog neočekivanih promjena neke mladenke suočile su se s troškovima vjenčanja na koje nisu računale. I odmah dobile glavobolju!

2. ‘Nisam dopustila mami da izrazi svoje osjećaje na mom vjenčanju.’ Mladenke često žele izbjeći ‘izljeve emocija’ na vjenčanju bilo od strane roditelja ili neke druge drage i bliske osobe. Neke se boje da će se rasplakati i tako uništiti šminku ili da zbog toga dan neće biti savršen. Međutim, nekad je izražavanje najiskrenijih i najdubljih osjećaja baš ono što taj dan čini savršenim.

3. ‘Prije vjenčanja nisam razgovarala s partnerom o tome kako će se naša veza promijeniti nakon ulaska u brak.’ Na dan vjenčanja mnoge mladenke ‘lupi’ saznanje da bi se s ulaskom u brak odnos s partnerom mogao promijeniti i da s partnerom nisu razgovarale o bitnim temama. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close