VijestiGrad ZagrebLifestyleScena

Želite studirati pravo ili ekonomiju? Može i oboje

Odabrati fakultet koji će dati najbolje znanje i učiniti studenta konkurentnim na tržištu rada u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, nije nimalo lako. Izbor je velik, a odluka teška jer u njoj leži ključ budućnosti. Važno je stoga proučiti sve opcije i naći fakultet na kojem je moguće maksimalno razviti svoje potencijale, steći potrebna znanja i vještine da bi se nakon završetka studija bez problema našao posao u Hrvatskoj ili inozemstvu.  Za one koji svoju karijeru žele graditi na znanjima iz financija i prava, najbolji je izbor Effectus, prvi interdisciplinarni studij u Hrvatskoj koji omogućava stjecanje diplome iz dva komplementarna područja po završenju jedinstvenog studijskog programa. Effectus studij financije i pravo prvi je interdisciplinarni studij u regiji uvršten među top 3 privatna učilišta u Hrvatskoj.

Studij koji pruža bezbroj mogućnosti


Svjesni pojave mnoštva sličnih studija, renomirani stručnjaci i sveučilišni profesori koji su osnovali studij financije i pravo, stvorili su studij koji se razlikuje od bilo kojeg studija u regiji. Vođeni mišlju da mlade ljude ne treba ograničavati, niti lokacijski niti razvojno, stvorili su studij koji pruža bezbroj mogućnosti.  Iako se bavi pravom, područjem koje je specifično za zemlju u kojoj se studira,  Effectus studij uz kombinaciju znanja prava i ekonomije omogućuje  diplomu s kojom su se diplomanti zaposlili jednakom lakoćom i u Hrvatskoj i u inozemstvu, a isto tako po želji nastavljaju obrazovanje i dolaze do akademske razine doktora znanosti. Effectus studij financije i pravo poslodavci su već prepoznali kao studij koji na tržište rada šalje izgrađene stručnjake, nerijetko ih upoznaju već za vrijeme studija te se većina studenata Effectusa zaposli već po završetku dodiplomskog studija te MBA studij nastavlja uz rad. Studenti Effectusa od samog početka uključeni su u poslovni svijet kroz program stručne prakse, a  98% diplomanata Effectusa zaposli se u prvoj godini po završetku studija, a zainteresirani nastavljaju obrazovanje na doktorskom studiju koji omogućava poslovna suradnja Effectusa s partnerima.

Dodiplomski studij financije i pravo izvodi se u trajanju od tri godine nakon čega je moguće upisati MBA studij iz 3 smjera: menadžment financija, menadžment ljudskih potencijala i znanja te porezi i poslovno pravo. Upisi su u tijeku, a prijevremenim upisom moguće je ostvariti od 5% do 100% popusta na iznos školarine, ovisno o broju bodova i redoslijedu postignutom na prijemnom ispitu kao nagradu za izvrsnost.

Svi detalji dostupni su na web stranici http://effectus-uciliste.com/ , na email adresi [email protected] ili na referadi Effectusa, Keneddyev trg 2 u Zagrebu. Pratite Effectus i na Facebooku Effectus – studij financije i pravo, te Instagramu effectus.studij.

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Effectus

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close