VijestiSport

Završetak Županijske nogometne lige u subotu u Ličkom Osiku

Županijska nogometna liga stigla je do samoga kraja. Prvak je poznat od ranije, Croatia iz Ličkoga Osika.


Oni će sezonu završiti na svome igralištu u Ličkom Osiku u subotu 3.lipnja protiv Bunjevac Gavrana iz Krivog Puta. Iz osičkog kluba pozivaju sve ljubitelje nogometa kao i navijače i simpatizere kluba iz Ličkog Osika da dođu u subotu u 17:30 sati na igralište Croatie i pozdrave županijske nogometne prvake.

“S obzirom na posljednji rekordni posjet gledateljstva 13.05. utakmica županijske lige protiv Velebita u Ličkom Osiku očekuje se mnogobrojna publika koju nadamo se neće omesti predizborna šutnja. Ida će se potvrditi da treba podržati tu mladost i najbolju momčad i za vrijeme predizborne šutnje“– pozivaju iz Croatie na svom facebooku. Inače Croatia je apsolutni pobjednik županijskog nogometa jer, osim što su prvaci, najbolji su i na fair play ljestvici, imaju i najboljeg strijelca. Biti će u subotu to pravi praznik nogometa u Ličkom Osiku.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close