Film i TVIzdvojeno

Zavirite u tajni laboratorij Nikole Tesle!

Iako je život velikog izumitelja u mnogo segmenata bio obavijen velom misterije, ipak možemo zaviriti u njegov tajni laboratorij!


I to zahvaljujući redatelju animiranog filma “Tajni laboratorij Nikole Tesle”, Bruni Razumu, koji potpisuje i scenarij (uz Tomislava Rukavinu) i animaciju. U kratkom animiranom uratku dugom oko 11 minuta, Razum prikazuje Teslu u razdoblju rada na njegovom najvećem izumu – humanoidnom robotu. Ali veliki genije umre prije nego što uspije dovršiti svog robota.

Poslije 60 godina, robota slučajno probudi prolazak vlaka iznad tajnog laboratorija. Kako završava robotova priča? Da li će saznati više o svojem tvorcu, ostati u laboratoriju ili istraživati vanjski svijet?

Ovaj nagrađivani film sudjelovao je na brojnim festivalima od 2014. – 2017. godine, a među brojnim priznanjima ističu se ona za najbolji scenarij sa San Giò Verona Video Festivala iz 2015.godine, za najbolji animirani film Tuzla Film Festivala iz iste godine i Zlatna plaketa Beograda u regionalnoj selekciji sa Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkog filma 2016. godine.

Film je trenutačno dostupan besplatno na Youtube kanalu Zagreb filma putem sljedećeg linka.

Uživajte u filmu!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Youtube screenshot/Zagreb film

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close