Film i TVLičko-senjska županija

Zašto se Rasema odjenula u mušku odjeću? Time je poslala posebnu poruku

Rasema je svojom odjevnom kombinacijom pokazala protest


Farmerica Rasema i njen kandidat Zvonko u prošloj su epizodi emisije ‘Ljubav je na selu‘ došli s romantičnog putovanja te se sastali s ostalim parovima i voditeljicom Anitom kako bi razgovarali o svom odnosu. A čim su se pojavili, uslijedilo je iznenađenje!

“Stižu dva muškarca”, rekla je Anita, koju je zbunila Rasemina odjevna kombinacija. Naime, Rasema se odjenula u mušku odjeću, objasnila je i zašto.

Htjela sam napraviti neku reakciju”, rekla je farmerica, razočarana svojim i kandidatovim odnosom. “Ja tražim sebi par, a ne prijatelja”, rekla je Rasema te dodala kako je živcira Zvonkovo ponašanje prema njoj: “Kod nas samo ravno…”

Rasema je jako razočarana

Zvonko je nekoliko puta naglasio kako se u budućnosti ne vidi s farmericom, a kao najveći problem navodi razliku u godinama i njenu ljubomoru. Rasema je pak uvjerena kako je stvar u nečem drugom.

“Nije on zbog mene došao…”, rekla je Rasema koja je svojom odjevnom kombinacijom pokazala protest.

Nove epizode emisije ‘Ljubav je na selu’ gledajte ponedjeljkom i utorkom od 21 sat na RTL-u!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close