SportTurizam

ZAPOČELA NA VELEBITU Highlander avantura se širi na još dvije države!

Avantura života, poznata pod nazivom HIGHLANDER, ultimativno je planinarsko iskustvo koje je prije tri godine započelo u Hrvatskoj, točnije na mitskoj planini Velebit, gdje se okupilo nekoliko entuzijasta kako bi proslavili prirodu i istražili planinu Velebit, piše The Plitvice Times.


Od iduće godine priča HIGHLANDER, zajedno s Hrvatskom, širi se na još dvije države – Srbiju i Bosnu i Hercegovinu. Ove godine „avantura života“ počinje 12. rujna 2020. godine.

U Hrvatskoj se ova avantura još naziva “Highlander Velebit”, a planinarski doživljaj dug 104 kilometra traje 5 dana i vodi vas kroz dva poznata nacionalna parka, Paklenicu i Sjeverni Velebit.

„Highlander Stara Planina“ je planinarski izazov dugačak 100 km koji traje 5 dana i vodi vas kroz Staru planinu, najudaljenije planinsko područje Srbije. Stara Planina poznata je i kao Balkanska planina, po kojoj je cijela regija Balkana dobila ime.

„Highlander Blidinje“ vam pruža najbolje od netaknute bosanske prirode kroz 100 kilometara pješačenja po visokom gorju središnjih Dinarida, uključujući planinski lanac Čvrsnica i Vran.

Na ruti visokog gorja možete vidjeti najljepši krajolik, posjetiti neke od najljepših i ikoničnih planina i živjeti poput pravog visokogorca nekoliko dana. Iako je Highlander vrhunski planinarski događaj, ne radi se samo o profesionalnim izletnicima, već i onima koji vole prirodu i željni su aktivnosti na otvorenom.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: The Plitvice Times | Foto: Highlander Adventure

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close