TurizamIzdvojenoPromo

ZAMJENIK NAČELNIKA RAKOVICE Mihovil Bićanić gostuje na prvom panelu Lika Cluba

NA 6. FORUMU OBITELJSKOG SMJEŠTAJA REGIJE LIKA-KARLOVAC

Mihovil Bićanić stiže na prvi panel portala Lika Club!


Zamjenik načelnika općine Rakovica jedan je od pet panelista koji će razgovarati o (korona) turizmu 2021. godine na panel raspravi Lika Cluba u sklopu 6. Foruma obiteljskog smještaja regije Lika-Karlovac.

Ovaj mladi političar dolazi iz općine koja ima najveći turistički promet u Karlovačkoj županiji. Također, prema najnovijim podacima Instituta za turizam, Rakovica ima najviši indeks turističke razvijenosti od svih jedinica lokalne samouprave na području Karlovačke županije.

Kako je koronakriza utjecala na turizam kontinentalne Hrvatske te koja su očekivanja u Rakovici u 2021. godini, , Mihovil će nam ispričati u četvrtak 12. studenog 2020. godine s početkom u 10:00 sati.

Panel rasprava će se prenositi online putem livestreama odnosno Youtube kanala i linka koji će dobiti samo prijavljeni sudionici Foruma

Prijavite se na BESPLATNO događanje putem službenog linka Hrvatske gospodarske komore (ŽK Otočac i Karlovac) ovdje: 6. Forum obiteljskog smještaja regije Lika – Karlovac


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close