Vijesti

Zahvala gradonačelnika Bandića za nezaboravan doček Nove godine na Trgu bana Jelačića

Nakon veličanstvenog dočeka 2020. na središnjem gradskom trgu i na brojnim zagrebačkim adventskim lokacijama, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je zahvalu sugrađanima te svim državnim institucijama i gradskim službama koje su pridonijele da ulazak u Novu prođe u miru, slavljenički i dostojanstveno.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

na središnjem gradskom trgu i na brojnim zagrebačkim adventskim lokacijama dočekali smo novu 2020. u radosti, družeći se uz pjesmu i zabavu, odašiljući dobre vibracije u gradu kojega njegovi građani čine šarmantnim, gostoljubivim i neponovljivim.

Zahvaljujem vam na tome, a zahvalu upućujem i brojnim gostima iz Hrvatske te iz susjednih i iz dalekih zemalja koji su prepoznali Zagreb, njegovu ljepotu, toplinu i živost, njegovu sigurnost, atmosferu i energiju.
Sa sjajno glazbom Novih fosila ispratili smo staru, a legendarni Prljavci u svome su nas ritmu uveli u novu 2020. Njima i svim izvođačima, Akademskom zboru Ivan Goran Kovačić i Zvjezdicama, zahvaljujem što su doprinijeli sjajnomu ozračju prepunom zabave te što su nas veselo uveli u godinu koju Zagreb započinje kao glavni grad zemlje koja predsjeda Vijećem Europske unije.
Zahvalu upućujem svim gradskim i komunalnim službama, djelatnicima Policije i Hitne pomoći te svima koji su dežurali ili na bilo koji način doprinijeli uspjehu dočeka 2020.

Uza sve napore koje ulažemo da grad najboljega europskog adventa bude privlačan, kreativan, inovativan i siguran, najjači zagrebački aduti su otvorenost i gostoljubivost njegovih građana, upravo vas – drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani.

Svima još jedanput želim sretnu i uspješnu novu godinu te vas pozivam da 4. i 5. siječnja ponovo budemo zajedno na Sljemenu, na našoj Snježnoj kraljici.

Hvala vam!


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close