VijestiGrad Zagreb

Zahvala gradonačelnika Bandića nakon dočeka 2018. godine

Nakon veličanstvenog dočeka 2018. na Trgu bana Jelačića i okolnim gradskim ulicama i trgovima, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, uz najbolje želje, upućuje zahvalu sugrađanima te svim državnim institucijama i gradskim službama koje su pridonijele da ulazak u Novu prođe u miru, slavljenički i dostojanstveno.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

 Sinoć smo svjedočili nezaboravnom dočeku Nove 2018. godine na središnjem gradskom trgu i brojnim zagrebačkim adventskim lokacijama, a sve to još je jedna potvrda  Zagreba kao  nezaobilazne destinacije za dobru zabavu, za čaroliju adventa, za druženje puno pozitivne energije, ritma i glazbe.  Sve to  u ozračju poznate zagrebačke gostoljubivosti, šarma i sigurnosti – baš onako kao što priliči najboljoj europskoj adventskoj destinaciji već treći puta zaredom. 

Ponosni smo na to, a najveće zasluge pripadaju vama drage sugrađanke i dragi sugrađani. Zahvaljujem vam na tome.

 Zahvalu upućujem i svim gradskim i komunalnim službama, djelatnicima policije i hitne pomoći, svima koji su dežurali i na bilo koji način doprinijeli iznimnom uspjehu ovog dočeka.

 Još jedanput vam želim sretnu i uspješnu Novu godinu i pozivam vas da se druženje nastavi i u novoj godini, 3. i 4. siječnja na Sljemenu i na događanjima vezanim uz Snježnu kraljicu. A ovog mjeseca čeka nas druženje i uz naše Kauboje, navijanje za najbolje hrvatske rukometaše na Europskom rukometnom prvenstvu od 12. do 28. siječnja koje se održava i u našem gradu.

Vidimo se!

Vaš gradonačelnik,

Milan BandićČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close