VijestiScena

Zagrmite sa Psihomodo Popom ove subote u sklopu Island Thundera

Novaljom će ovaj vikend odzvanjati gromoglasni taktovi Psihomodo Popa!


U sklopu Island Thundera, moto susreta koji će se održati od 4. do 6. listopada u Novalji, ove će subote uz grmljavinu motora Harley Davidson grmiti i sa pozornice na Trgu Bazilike, gdje će nastupiti kultna rock grupa Psihomodo Pop.

Sastav predvođen Davorom Gopcem djeluje od 1983. godine te se od prvog albuma “Godina zmaja” iz 1988. godine etablirao kao jedan od miljenika domaće rock scene zahvaljujući hitovima poput “Frida”, “Ramona” i “Ja Volim Samo Sebe”. Uz nevjerojatan broj od 15 albuma u nešto više od 35 godina djelovanja uz čak 7 nagrada Porin, Psihomodo Pop svojim energičnim scenskim nastupima i nezaboravnim stihovima uvijek garantira vrhunsku zabavu. Početak koncerta je u 21 sat, a ulaz je besplatan.

“Island Thunder Powered by Harley Davidson” okupiti će oko 150 bikera iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, a u tri dana obići će najljepše dijelove grada Novalje. Događaj organiziraju Dalmatia Chapter One i Turističke zajednice Grada Novalje.

Više informacija o cijelom događaju pronađite na Facebook stranici te na službenim web stranicama Turističke zajednice Grada Novalje.

Dođite na koncert i zagrmite sa Psihomodo Popom!


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close