Grad ZagrebTurizam

Zagreb u izboru najbolje destinacije za kineske turiste

U izboru najbolje destinacije za kineske turiste među trideset kandidiranih europskih gradova je i Zagreb, a natjecanje se provodi elektronskim glasovanjem i otvoreno je do 20. ožujka.


Zagreb je u izboru Hi-Europe’s Dream City Award 2016. kojom se nagrađuju najzanimljiviji europski gradovi za kineske turiste. Natjecanje se provodi elektronskim glasovanjem putem linka i otvoreno je do 20. ožujka.

U izboru najbolje destinacije za kineske turiste kandidirano je ukupno trideset europskih gradova, među kojima je i Zagreb. Putem navedenog linka također možete izravno pristupiti i na internetske stranice Turističke zajednice grada Zagreba.

Rezultati toga natjecanja bit će poznati 1. travnja, dok je službena objava dobitnika najavljena za 1. svibnja.

Iskoristite mogućnost da svoj glas date svojem favoritu i izborom najzanimljivijih odaberete gradove koji zaslužuju nagradu Hi-Europe’s Dream City Award 2016.


 

Tekst: TZGZ

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close