Grad ZagrebLifestyle

Zagreb postaje epicentar ljepote! Stiže stručnjakinja koji će vas educirati o najboljim metodama za oblikovanje obrva

Jesu li obrve ženin modni dodatak? Gotovo da bismo mogli tako reći budući da žene više no ikad paze na oblik svojih obrva. Trendovi se mijenjaju, sve je više stručnjaka za oblikovanje obrva, a od sada će Hrvatska biti i mjesto gdje će vrhunska edukatorica svoja znanja prenositi na sve one koji se žele okušati u ovom poslu.


U Zagreb stiže Napredna threading poduka, a namijenjena je svima onima koji posluju pružanjem usluga ljepote ili to tek žele početi.

Poduka se odvija pod palicom Vedrane Tomić, vlasnice brenda CHIX threading bar, koja zapošljava više od pedeset stručnjaka za obrve. Svoje je znanje, do sada, prenosila isključivo djelatnicima, a kvalitetu toga opravdava lanac profitabilnih salona ljepote u Hrvatskoj te razvijena franšiza. Poduku i superviziju pratit će i najiskusnije kolegice Vedraninog branda.

Pored osnova držanja, svrdlanja i teorije, polaznici će imati priliku učiti i savladati dodatne vještine threading metode (mašinica, šipka, kočenje) uz osobitu pažnju na simetriji obrva te brzini. Fokus poduke stavlja se na praktični rad.

Polaznici će nakon teorijskog i praktičnog rada primiti start paket za rad te potvrdu o sudjelovanju.

Ova vrhunska poduka događa se 23. svibnja, u hotelu Antunović, u trajanju od 9 do 17h. Cijena poduke iznosi 3600 kuna, a svi zainteresirani mogu se javiti na mail [email protected] ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close