Zadarska županija

Zadranin kuću ljubavnika izrazbijao sjekirom, DORH mu odredio istražni zatvor

LJUBAVNI TROKU

U Zadru je uhićen 49-godišnjak koji je 21. veljače 2020. u obiteljskoj kući na otoku Ugljanu, u kojoj stanuje oštećenik, došao do ulaznih vrata kuće koja su bila zaključana i nasilno ih otvorio pomoću sjekire


Osnovano se sumnja da je zatim u dnevnom boravku kuće sjekirom udarao po televizoru, glazbenoj liniji i stolu te se potom udaljio, a opisano postupanje je kod oštećenika izazvalo osjećaj straha i ugroženosti. Također, sumnja se da je nakon prethodno opisanog kaznenog djela, u popodnevnim satima ponovno došao u kuću oštećenika gdje je zatekao svoju suprugu, pa je, s ciljem da kod nje izazove strah, fizički ju napao udarajući je drškom sjekire po glavi i uz prijetnje joj uzeo ključeve zajedničke kuće – piše Večernji list. 

Iz DORH-a ističu da je sucu istrage predloženo određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja djela, što je sudac i učinio.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Večernji list

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close