VijestiTech

Place of Creators – počela je potraga za internetskim kreativcima

Počela je potraga za internetskim kreativcima, poručuje projekt Place of Creators. Posrijedi je novo mjesto na internetu koje će pokušati okupiti najkreativnije regionalne pojedince i predstavljati ih u svijetu. Ova platforma će, naravno, poslužiti i za prikazivanje zanimljivog i kvalitetnog video sadržaja


Internet je preplavljen sadržajem “ljudi iz susjedstva” koji su stekli milijunske pratitelje, piše PofC, a video sadržaj postao je jedan od najkonzumiranijih medija u svijetu. Brojevi govore sve što treba – mediji prenose da se dnevno samo na Facebook-u pregleda video sadržaja koji preračunato iznosi 500 godina!

Poznato je da je Justin Bieber dostigao današnji status upravo preko svog Youtube kanala dok je Rémi Gaillard od prodavača cipela do trenutačne zvijezde postao zahvaljujući zanimljivim videima provokativno-humorističkog sadržaja, a imena poput Zoella, Joe Sugg, Vitaly Zdorovetskiy, Superwoman, Roman Atwood ili Chiarra Ferragni poznata su imena i nadimci sve većoj internetskoj populaciji, kaže ekipa koja stoji iza projekta Place of Creators.

“Hrvatska laganim koracima ulazi u taj svijet a potreba za zanimljivim i kvalitetnim video sadržajem koji kreiraju zanesenjaci, profesionalci, hobisti, usputni namjernici ili talenti, i to na jednom mjestu, dovela je do Place of Creators”, stoji u priopćenju, uz dodatak da se organizira velika audicija.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Place of Creators

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close